In de ongerepte natuur van de Azoren kunt u uitstekend genieten van een fikse tocht op een mountainbike. Fiets over het vulkanische terrein, door het groene landschap en sta versteld door de natuurlijke wonderen van de Azoren.

Van singletracks tot paden rondom meren
De eilandengroep in de Atlantische Oceaan heeft alles te bieden wat een mountainbiker zich kan wensen. Van technische en opwindende singletracks in de bergen tot paden rondom uitgestrekte meren. Zowel de beginnende als de gevorderde mountainbiker kan op de Azoren uit de voeten. Er zijn verschillende bedrijven op de eilanden te vinden voor mountainbikeverhuur en georganiseerde mountainbiketrips.

Uitgebreid wegennetwerk
Wilt u liever wat rustiger fietsen? Geen probleem! De Azoren kennen een uitgebreid wegennetwerk waar u op uw gemak van de ene overweldigende mooie plek naar de andere fietst. Zorg wel dat u aan de juiste kant van de weg blijft.

Andere activiteiten op de Azoren
Na een flinke dag mountainbiken is wat afwisseling niet verkeerd. Wat dacht u van surfen of duiken in de Atlantische Oceaan? Daarnaast kunt u natuurlijk ook op zoek gaan naar walvissen of een bezoek brengen aan de vele grotten die de Azoren rijk zijn.