De Azoren: golfen

Golfen op de Azoren is een ervaring die al uw eerdere golfervaringen te boven gaat! Swing, chip en putt in de rust van de omringde natuur en met de Atlantische Oceaan op de achtergrond. Er zijn golfbanen van hoge kwaliteit te vinden op São Miguel en Terceira.

Heel het jaar golfen en golfmateriaal huren

U kunt op de Azoren het hele jaar golfen. Dankzij het milde klimaat kan er zelfs in de winter prima worden gespeeld. Daarnaast kunt u uw eigen golfmaterialen meenemen. Wilt u liever niet met een zware golftas het vliegtuig in? Geen zorgen, u kunt bij de golfbanen ook materiaal huren.

Golfen voor beginners en gevorderden

De golfbanen op de Azoren zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor elk ervaringsniveau zijn er specifieke gebieden binnen de banen, waar u naar hartenlust kunt golfen. De absolute beginners kunnen natuurlijk ook golfcursussen volgen.

Golfen op São Miguel

Op São Miguel zijn 2 golfbanen te vinden, namelijk de Furnas Golf Course en de Batalha Golf Course. Beide banen zijn van internationaal niveau. U kunt er heerlijk golfen tussen de Japanse ceders en kleurrijke bloemen. Op beide banen vindt u materiaalhuur, een golf academy, een restaurant, een winkel en bar.

Golfen op Terceira

Terceira heeft 1 golfbaan, maar dit is wel het eiland waar de inheemse bevolking het meest van golfen houdt. De golfbaan is ooit aangelegd door de Amerikanen als recreatie voor het militaire personeel dat gestationeerd was op Lajes Air Base. Inmiddels is de golfbaan vaak van inrichting veranderd, waardoor de baan erg veel sportieve uitdaging biedt.