Azoren vakanties: Rondreis

Walvissen spotten langs de kust van Sao Miguel, de Monte Escuro vulkaan beklimmen, de kleurrijke haven van Faial bekijken en ook nog naar het strand? Er is op de Azoren zoveel te zien en te doen, dat het bijna zonde is om op één plek te blijven. De eilandengroep is zeer geschikt voor het maken van een meerdaagse rondreis langs de verschillende eilanden. Dit kan met de auto of per boot en uiteraard zo lang als u zelf wilt.

U kunt zelf bekijken wat precies uw voorkeuren zijn en wat u wilt zien, maar natuurlijk kan uw reisaanbieder dit ook voor u samenstellen. Wilt u een actieve rondreis op de Azoren dan kunt u surfen bij Sao Lourenco combineren met het beklimmen van  de hoogste berg van Portugal met een hoogte van 2351 meter op het eiland Pica. Als u van wandelen houdt zijn zowel Sao Miguel met de prachtige begroeiiingen als de kustlijn van Faial een aanrader. U kunt dit alles natuurlijk prima combineren als u gaat eilandhoppen!

Uiteraard zijn er tijdens uw rondreis op de Azoren vele excursies bij te boeken, zoals het belopen van de Verdelho-wijnroute of het bezoeken van het misschien wel mooiste kratermeer van de eilanden bij Sete Cidades.

 

Solar do Conde
Capelas, São Miguel
8 days
Fly-drive Azoren: Terceira, Faial, Pico & São Miguel
Faial, Pico, São Miguel, Terceira
11 days
Rondreis: Eilandhoppen Azoren
Faial, Pico, São Miguel, Terceira
11 days